Welkom bij plasticvrijeproducten.nl, de specialist in alle soorten plastic vrije producten. Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve, betaalbare, eigentijdse en aansprekende natuurlijke producten.

 • Specialisme

  Wij zijn niet de grootste maar wel de duurzaamste! Wij geloven erin dat wij een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. We zijn trots op het feit dat we voor veel producten dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging of huishoudelijke producten, Plasticvrijeproducten.nl is dé plek voor al die mensen die bewust met duurzame materialen willen omgaan.
 • Lokaal.

  Bij het samenstellen van ons assortiment wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit en herkomst van producten. Duurzaamheid heeft voor ons een dubbele betekenis; de producten moeten enerzijds groen en sociaal geproduceerd zijn, en anderzijds een lange levensduur hebben. Wij werken nauw samen met diverse (lokale) leveranciers en producenten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er authentieke, innovatieve en kwalitatieve goede producten worden geleverd en geproduceerd. Door deze samenwerking met lokale ondernemers weten wij altijd de herkomst van onze producten en iedere producent heeft zijn eigen specialisme.
 • Eerlijke prijzen.

  Duurzaam en sociaal ligt aan de basis van onze producten. Plasticvrijeproducten.nl hanteert eerlijke prijzen. We zijn er namelijk van overtuigd dat ecologisch, biologisch en duurzaam niet duur hoeft te zijn en voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook verkoopt Plasticvrijeproducten.nl veel Nederlandse producten, zoals WakaWaka Zonneladers, het 100% plantaardige wasmiddel Seepje en natuurlijk de waterflessen van Dopper en Tulper.
 • Duurzaam en sociaal.

  Wij geloven niet in een wegwerp maatschappij. Duurzaamheid, vinden wij, moet bereikbaar zijn voor iedereen. De stap naar duurzaamheid hoeft maar een hele kleine te zijn, en een hele logische. Gewoon, omdat wij geloven dat onze producten deze wereld een beetje beter maken en we deze aarde vooral niet slechter achter willen laten dan we hem hebben aangetroffen.