Duurzame herbruikbare koffiebekers vindt je bij Plasticvrijeproducten.nl. Geen eenmalige wegwerp bekers die zogenaamd composteerbaar zijn, maar herbruikbare koffiebekers die lang meegaan en handig zijn in het gebruik.

We hebben een ruim assortiment herbruikbare bekers waarmee vanaf huis koffie kunt meenemen of onderweg zonder afval koffie kunt halen bij je favoriete koffiezaak of bij een coffee-to-go. Maar we hebben ook herbruikbare koffiebekers voor op het werk die prima in een zakelijke omgeving passen en makkelijk af te wassen zijn. Ook in de vaatwasser.

Ons meest beproefde merk is Ecoffee Cup. De bamboe koffiebeker is voordelig, hip en makkelijk in gebruik. Het zijn leuke koffiebekers met een scala aan helder kleuren en levendige patronen. De deksel is gemaakt van siliconen zodat de beker optimaal wordt afgesloten. De dop plug je zo in beker en kan je loshalen als je wilt drinken. De dop zit vast aan de deksel, dus je verliest hem niet. De beker is niet lekvrij. De damp moet namelijk wel weg kunnen bij de echt warme dranken, dus in de deksel zit een heel klein gaatje. De beker zelf is gemaakt van bamboe. De siliconen grip zorgt ervoor dat je de beker goed vast kunt houden en niet de handen verbrandt.