Bekijk je de wereld door een duurzame bril, dan kom je uit bij een creatief gebruik van duurzame alternatieven. Bij Plasticvrijeproducten.nl is het dan ook heel gewoon dat je fel gekleurde drinkbekers aantreft die gemaakt zijn van mais of bamboe. Het gebruik van duurzame alternatieven zie je er overigens niet aan af, want de producten onderscheiden zich zowel qua kleur als qua model niet van veel minder milieuvriendelijke producten.

Een uniek assortiment

Bij Plasticvrijeproducten.nl doen we erg ons best om te laten zien dat je heel gemakkelijk zonder plastic kan. We streven dan ook naar zero waste. Je ziet het aan de schitterende metalen producten die we aanbieden of aan de drinkglazen die geproduceerd zijn uit hergebruikt glas van wijnflessen. Doordat we er bij elk product goed op letten dat het duurzaam is, brengen wij een volstrekt uniek assortiment plasticvrije producten op de markt.

Altijd op zoek naar duurzame alternatieven

Je moet trouwens niet denken dat we met onze duurzame benadering de betaalbaarheid uit het oog verliezen. Wij beseffen immers heel goed dat ecologisch alleen maar werkt als iedereen onze producten kan kopen. Wij hopen dat je het leuk vindt om je huis zoveel mogelijk te vullen met duurzame woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een trendy wandklok die gemaakt is van kurk. Ook een aantrekkelijk theelicht van bamboe doet het uitstekend op je salontafel of in de achtertuin. Voor ons is het een sport om jou zoveel mogelijk duurzame alternatieven te kunnen tonen.

Bestellen is erg eenvoudig

Bestellen bij Plasticvrijeproducten.nl is eenvoudig. Je bekijkt rustig ons assortiment en klikt op een product als je het kopen wilt. Dit product komt gelijk in je winkelmand terecht. Is je bestelling compleet, dan kun je doorgaan naar ‘afrekenen’. Kies zelf de betaalmethode die je het fijnste vindt. Je kunt ook achteraf betalen. Heb je voor meer dan ā‚¬ 35,00 bij ons geshopt, dan is verzenden gratis. Valt het product je bij ontvangst tegen, dan heb je maar liefst 30 dagen de tijd om het te ruilen. Onze plastic vrije producten zijn bedoeld om van te genieten. Doe jezelf of iemand anders een plezier. Kies uit ons ecologisch assortiment en draag ook bij aan zero waste!